Baritoni Pekka Peltomaan (syntynyt 1985) elämään on lapsesta saakka kuulunut laulu. Musiikin harrastuksen kipinä syttyi jo varhain lapsuuden kodissa, jossa musiikkia arvostettiin. Peltomaa on opiskellut laulua syksystä 2004 laulupedagogi Hannes Östermanin oppilaana. Laulu on Peltomaalle harrastus, johon hän suhtautuu intohimoisesti.

Jukka Leutonen on Merikarvialta syntyisin oleva musiikkipedagogi, pianisti ja urkuri, joka on 1980 luvulla valmistunut sekä Sibelius-Akatemiasta että Kuopion konservatoriosta kanttoriksi ja pianonsoiton opettajaksi. Hän on opettanut pianonsoittoa Kuopion konservatoriossa v. 1982 alkaen, sekä vuosina 1984-1993 urkuimprovisaatiota Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä. Erityisesti piano- ja urkuimprovisointi, vapaa säestys ja sovittaminen ovat hänen erityisosaamisaluettaan musiikin parissa. Vuodesta 2012 alkaen Jukka Leutonen on kuulunut Kuopion konservatorion laajennettuun johtoryhmään sekä toiminut opetustoimen ohessa Nilsiän musiikiopiston johtajana.

Liminkalainen sellisti Harri Österman on soittanut selloa 5-vuotiaasta. Österman on aloittanut Lahden musiikkiopistossa Varpu Siiralan ja Jouko Paavolan opastuksessa. Hän jatkoi opintojaan 1985 Sibelius-Akatemian solistisessa koulutusohjelmassa Seppo Kimasen ja Heikki Rautasalon oppilaana ja 1988-1990 Länsi-Berliinissä opettajanaan Berliinin Filharmonikkojen I soolosellisti Georg Faust.

Östermanin ura on ollut monipuolinen; Hän on mm. Virtuosi Di Kuhmo -kamariorkesterin perustajajäsen. Österman on toiminut Sibelius-Akatemian kamariorkesterin soolosellistinä 1986-1988 ja Oulu Sinfonian selloryhmässä vuodesta 1991 alkaen sekä avustajana mm. Radion Sinfoniaorkesterissa. Hän on esiintynyt useiden suomalaisten orkesterien solistina, kamarimuusikkona ja omin konsertein.

Harri Östermanin sävellyksiä on esitetty mm. Sibelius-Akatemian Soiva Akatemia -konserttisarjassa, Tampere Biennalessa, Sydneyssä Australian Chamber Orchestran Sensation Sundays -festivaalilla, Australian ABC -radiokanavalla ja Suomen Kansallisoopperan konserttisarjassa.